top of page
icdlloga.png

Inom datorkunskap och IT står ICDL för "International Computer Driving License" (tidigare känt som ECDL - European Computer Driving License). Det är en globalt erkänd certifiering som bekräftar individens kompetens inom användning av datorer och olika mjukvaruapplikationer, inklusive ordbehandling, kalkylblad, presentationer, databaser och internetanvändning. ICDL syftar till att validera och förbättra datoranvändares färdigheter och kunskaper.

Lärarledda kurser

Efterfrågan på lärarledda kurser är stor så därför håller Rakt På Sak IKT också kurser IRL för föreningar och företag mot beställning, bl.a. våra Excel kurser är populära.

Om du är intresserad och vill veta mer så gå till Kontakt och skicka in ett meddelande så hör vi av oss.

Om du redan nu vill ha tillgång till kurserna så registrerar du dig. Du får då tillgång till materialet efter att din förfrågan godkänts. Tjänsten kostar 22€ ( SEK 249:- ) och då ingår samtliga kurser. Läs användarvillkoren här:  Villkor

Har du frågor?

Använd kontaktformuläret som finns under Kontakt eller på startsidan så besvarar vi dina frågor så snart vi kan.

Välkommen på kurs med Rakt På Sak IKT

Om den här tjänsten:

I de här digitala läromedlen finns allt material samlat på ett ställe. Texter, bilder, filmer, övningar och fördjupningar hjälper dig få förståelse för hur du effektiviserar ditt arbete med datorn och i Office- programmen. Varje kurs avslutas med fristående övningar som ofta innehåller en och annan utmaning.

Materialet uppdateras kontinuerligt med nya kurser, exempel och övningar så det finns alltid nya utmaningar för dig som vill lära dig mera.

Lite kort om materialet!
 

Det finns idag totalt 16 olika kurser fördelade på ca 45 avsnitt där kurserna börjar från det mest grundläggande. Du kan sedan fortsätta med fortsättningskurser för att sedan avsluta med påbyggnadskurser som ger dig möjlighet att certifiera dig som ICDL Expert.

Den här tjänsten är byggd enligt de kriterier som ställs för att kunna klara ICDL:s tester och materialet är kvalitetsgranskat och godkänt som kurslitteratur av ECDL Finland Oy 

bottom of page